Officieel: Ibrahimovic en Eto'o wisselen van truitje

Nico Wieme
| 6 reacties
Officieel: Ibrahimovic en Eto'o wisselen van truitje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zlatan Ibrahimovic zal de komende vijf seizoenen met fierheid het shirt van FC Barcelona dragen. De Catalanen betrokken tevens Samuel Eto’o en Aleksandr Hleb in de deal.

De kogel is door de kerk: Zlatan Ibrahimovic heeft zijn vijfjarige contract bij FC Barcelona getekend. De Spaanse kampioen en Champions Leaguewinnaar betaalde Inter 46 miljoen euro en gaf er ook nog eens Samuel Eto’o en Aleksandr Hleb bij.

 

“Zlatan heeft voor vijf seizoenen bij Barcelona getekend”, meldt de Catalaanse club op haar website. Ibrahimovic doorstond de medische tests, al kampt hij momenteel met een gebroken hand. De Zweedse spits neemt meteen het rugnummer negen van Eto’o over. “Het is moeilijk uit te leggen hoe ik mij nu voel”, zei Ibrahimovic. “Ik ben de gelukkigste mens van de hele wereld.”

 

“Of ik Eto'o zal kunnen vervangen? Ik ben hier niet om hem te vervangen, maar om iets extra's te brengen. Ik kon niet langer bij Inter blijven, Barcelona was een droom”, aldus de 27-jarige aanvaller nog. Inter huurt Hleb voor één seizoen. Het krijgt wel een aankoopoptie. Eto'o tekende voor vijf jaar bij de Italianen. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties