Bölöni: "Erkenning van ons werk maakt me fier"

De Nijs Michael
| 7 reacties
Bölöni: "Erkenning van ons werk maakt me fier"
Foto: © SC

Laszlo Bölöni loodste Standard vorig seizoen naar een tweede landstitel op rij. De Roemeen bleef uiterst kalm onder de lofbetuigingen, maar de coach is toch niet geheel ongevoelig voor de positieve kritieken van de buitenwereld.

"Als anderen ons ook na dit seizoen als eerste zien eindigen dan maakt mij dat een beetje fier. Het is een erkenning van ons werk", aldus Bölöni tegenover HNB. "Maar tegelijkertijd maakt het me een beetje wantrouwig. Pronostieken komen niet altijd uit, hoe goed ook degene is die ze maakt."

"Zo'n pronostiek kan echter ook een extra druk leggen op de ploeg, al heb ik daar weinig schrik van. Mijn spelers zijn het intussen gewoon om met druk om te gaan", klinkt de Roemeen vol vertrouwen. "Het kan ook zijn dat Anderlecht, Gent, Brugge, Genk en co nu extra gemotiveerd zijn om de pronostiek naar de prullenmand te verwijzen. Maar wees gerust, wij zullen er van onze kant alles aan doen om het deksel er trachten op te houden."

"Kortom: het gegeven kan de nieuwe competitie alleen maar spannender maken. Dat is goed voor jullie en zeker ook voor de supporters. De trainers en de spelers zouden het over het algemeen dan weer graag wat rustiger hebben", besluit de succescoach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties