Mourinho zou Sneijder graag zien komen

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Mourinho zou Sneijder graag zien komen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wesley Sneijder (foto) zou zeer welkom zijn bij Inter Milaan. Dat heeft trainer José Mourinho laten weten aan Sky Italia na afloop van het duel tegen AS Bari. Inter begon het seizoen slapjes met een 1-1-gelijkspel.

"De komst van Wesley Sneijder zou voor mij perfect zijn. Mijns inziens doet de club er echt alles aan om nog een extra middenvelder aan te trekken. Mocht het er uiteindelijk toch niet meer van komen, ga ik er niet over gaan klagen. Ik weet dat de club er alles aan doet om mijn wens te vervullen", aldus José Mourinho.

Wesley Sneijder kreeg vorige week te horen dat hij Real Madrid moet verlaten, maar de Nederlander ziet dat zelf niet zitten. Achter zijn rug kwamen Real en Inter Milaan al tot een akkoord over een transfersom van naar verluidt 15,5 miljoen euro.

Mourinho kwam ook nog eens terug op het gelijke spel gisteren tegen promovendus AS Bari. "Tuurlijk kan ik niet tevreden zijn met het resultaat. Zeker niet als dat nog eens in eigen huis is. We missen nog een creatieve middenvelder, maar dat is zeker niet de reden waarom we vandaag punten verloren hebben", aldus nog de Portugees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties