Hoefkens: "Club haalde geen voldane speler binnen"

Steurbaut Kersten
| 35 reacties
Hoefkens: "Club haalde geen voldane speler binnen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge verzekerde zich vorige week van de komst van Carl Hoefkens. De verdediger trainde maandag voor het eerst mee en probeert de blauw-zwarte fans gerust te stellen: “Club Brugge haalde geen voldane speler terug naar België.”

Het duurde bijna twee weken voor Hoefkens zijn contract tekende in het Jan Breydelstadion. “Ik had een heel goed gevoel na het eerste gesprek, maar zoiets beslis je niet in vijf minuten”, stelt Hoefkens in SVM. “We woonden ook graag in Engeland en waren daar helemaal ingeburgerd.”

Hoefkens kon naar Burnley, maar koos voor West-Vlaanderen. “In België zal men mij met een vergrootglas volgen, maar bij Club Brugge voel ik de honger bij het bestuur, de trainer en de fans. Na een paar moeilijke jaren wil men weer vooruit. Dat spreekt me aan. Het is ook de eerste keer dat ik voor een topclub speel. Ik heb nog nooit in een ploeg gestaan die elke week moet winnen.”

Koster

 

“Ik hou wel van de aanpak van Adrie Koster. Het is een Nederlandse trainer met een Engelse mentaliteit. Hij gaat ervoor om zijn wil op te leggen en de tegenstander bij de keel te pakken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties