De la Red vreest dat hij niet meer kan voetballen

Mathias Dumarey
| 4 reacties
De la Red vreest dat hij niet meer kan voetballen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruben De la Red (foto) vreest dat hij niet meer zal kunnen voetballen. De jonge speler van Real Madrid laat nu al meer dan een jaar zijn hart onderzoeken nadat hij vorig jaar in een bekerwedstrijd plots flauwviel.

Ruben De la Red wil na de tragische ongevallen van Antonio Puerta (FC Sevilla) en onlangs nog Daniel Jarque (Espanyol Barcelona) geen risico's meer nemen. De dokters kunnen ook maar niet vinden waarom de middenvelder in de bekerwedstrijd tegen Real Union Irun plots flauw viel. Recente tests wezen uit dat het lichaam van De la Red in een goede gezondheid verkeert. Een mogelijke diagnose zou kunnen zijn dat hij een te lage bloeddruk had.

"Niemand weet precies wat ik mankeer. Men heeft er niet eens een naam voor. Dan moet ik maar voorzichtig zijn en beter niet meer aan voetbal beginnen. Ik ga nu al elf maanden ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Ik dacht snel antwoorden te zullen vinden, maar ze zijn niet gekomen. Ik hou er nu rekening mee dat ik nooit meer zal kunnen voetballen", besluit De la Red in de Spaanse media.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties