Maradona: "Geen reden voor ongerustheid"

Maradona: "Geen reden voor ongerustheid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Argentinië zit in nauwe schoentjes na de 1-3-nederlaag tegen Brazilië. Het team van Diego Maradona speelt woensdag een belangrijke kwalificatiematch voor het komende WK. De bondscoach zelf blijft er echter rustig bij.

Argentinië ontmoet woensdagavond Paraguay. Een nederlaag is uit den boze voor de ploeg van Diego Maradona. Toch is de ex-sterspeler van het Argentijnse elftal niet zenuwachtig. "Ik voel geen stress en er is geen reden voor ongerustheid", zei Maradona dinsdag op een persconferentie.

"Het zal niet makkelijk worden tegen Paraguay, maar we zullen zien welke oplossingen we kunnen vinden voor onze problemen. We gaan gewoon proberen drie punten te halen. We hadden eigenlijk Brazilië moeten verslaan, maar dat is niet gebeurd. Er is geen tijd om ons zielig te voelen. We moeten vooruit kijken", aldus Maradona.

In Zuid-Amerika plaatsen de beste vier landen zich rechtstreeks voor het WK in Zuid-Afrika. De vijfde speelt een barragematch. Argentinië voelt de hete adem van Colombia en Ecuador - beide teams tellen twee punten achterstand - in de nek. Paraguay staat derde met vijf punten voorsprong op de Argentijnen. Mardadona en zijn discipelen moeten, naast Paraguay, ook nog op bezoek bij Uruguay en thuis tegen Peru.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties