Capello doet Engelsen dromen van wereldtitel

Yves Dekoning
| 5 reacties
Capello doet Engelsen dromen van wereldtitel

Engeland is al geplaatst voor het WK in Zuid-Afrika. De Engelsen wonnen al hun partijen en haalden zwaar uit tegen concurrent Kroatië.

Engeland won 5-1 van Kroatië en verzekerde zich daardoor knap van de kwalificatie voor het WK 2010. Volgens Fabio Capello speelden de Engelsen hun beste partij sinds hij aan het roer staat. De Italiaan zag dan ook een fantastisch Engeland en was uiterst blij dat het doel zo snel was bereikt. "Ik ben heel tevreden met onze beide duels tegen Kroatië. We moeten veel druk zetten, snel spelen en voor beweging zorgen. Dat hebben we in beide wedstrijden getoond."

In de laatste twee wedstrijden zal Capello waarschijnlijk enkele andere spelers een kans geven om zich te bewijzen. Hij heeft nog niets definitief beslist, maar wil van de gelegenheid gebruik maken om enkele tests uit te voeren.

Ook John Terry vond dat de Engelsen schitterend speelden. Hij waarschuwde wel dat ze niet te voldaan mochten worden. Frank Lampard wees er dan weer op dat het tijd was om te genieten, maar "we hebben nog een lange weg af te leggen om het WK te winnen. Maar we zijn daar en dat is opwindend."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties