Heitinga beklaagt zich zijn transfer naar Engeland niet

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Heitinga beklaagt zich zijn transfer naar Engeland niet
Foto: © SC

John Heitinga (foto) was eerst niet happig op een transfer van Atlético Madrid naar Everton, maar ondertussen is hij toch blij dat hij naar Engeland is gegaan. "Ik merk dat ik in een betere competitie ben terechtgekomen."

John Heitinga viel in tijdens de wedstrijd tegen Fulham en dat pakte goed uit. Normaal was het niet voorzien dat de Nederlander zou invallen, maar door de blessure van Phil Neville had manager David Moyes geen keuze meer. "Het was normaal de bedoeling dat ik op de bank zou blijven en stilaan het ritme van de Premier League zou oppikken. Door de blessure van Neville moest ik een half uur voor affluiten invallen. Ik heb de beuk erin gegooid, maar jammer genoeg hebben we verloren. Ik heb wel gemerkt dat ik in een mooie competitie ben terechtgekomen", aldus Heitinga in de Nederlandse krant De Telegraaf. Fulham won de partij in op Craven Cottage met 2-1.

Everton is niet goed gestart in het nieuwe seizoen. De club heeft maar drie punten verzameld in vier partijen. Enkel Portsmouth doet nog slechter. Volgende week speelt Everton tegen Blackburn Rovers maar donderdag staat nog de Europese partij tegen AEK Athene op het programma in de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties