Blackburn richt pijlen op Beckham

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Blackburn richt pijlen op Beckham
Foto: © SC

Blacburn Rovers wil David Beckham terug naar de Premier League halen. Dat melden de Engelse kranten. Beckham ligt momenteel onder contract bij LA Galaxy in de Verenigde Staten.

Becks heeft echter meerdere redenen om de Stars & Stripes achter zich te laten. Primo: Beckham beleeft nog maar weinig plezier aan zijn verblijf tussen de filmsterren. Hij werd door zijn eigen supporters uitgejouwd en ging afgelopen weekend door het lint door zijn tegenstander naar de keel te grijpen. Bovendien gaf hij zelf al aan LA te willen verlaten.

Segundo: Als Beckham volgend jaar niet als supporter maar als lid van de nationale Engelse voetbalploeg naar Zuid-Afrika wil afreizen, dan kan hij best voor een Europese werkgever kiezen. Dixit Fabio Capello, bondscoach van de Three Lions.

Blackburn wil Michel Salgado, ex-ploegmaat van Beckham bij Real Madrid, in de strijd gooien om de middenvelder te overtuigen naar de Riverside af te zakken. De kans dat Becks zal luisteren naar de Spaanse verdediger lijkt echter klein. De voorkeur van de wandelende goudmijn gaat naar een terugkeer naar AC Milan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties