Cruz: "Wij hebben meer kwaliteit dan Cercle Brugge"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Cruz: "Wij hebben meer kwaliteit dan Cercle Brugge"
Foto: © SC

Germinal Beerschot trekt vanavond naar het Jan Breydelstadion voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Middenvelder Daniel Cruz is alleen maar tevreden met een driepunter.

Na zes speeldagen staat Germinal Beerschot elfde met zes punten, de West-Vlamingen tellen één eenheid meer. “In verhouding tot de kwaliteiten heeft de ploeg te weinig punten”, zegt Cruz in HNB. “En zelf heb ik te weinig kunnen spelen. Ik moest drie keer op de bank starten en dat doe ik niet graag.”

Door de blessure van Ivan Leko komt de Colombiaan vanavond wel in de ploeg. “Het wordt een belangrijke wedstrijd voor ons. Wij hebben meer kwaliteit in onze ploeg dan Cercle Brugge om in de top zes te eindigen.”

“Maar dan is het wel nodig dat we ook eens met de winst terugkomen van een verplaatsing. Wij willen deze keer dan ook de drie punten en geen gelijkspel, want daar ben je niets mee in een competitie waar iedereen van iedereen kan winnen.”

Iets verschuldigd

Cruz wil dit seizoen ook zelf schitteren. “Vorig seizoen heb ik de ploeg te weinig kunnen bijbrengen, omdat ik lange tijd geblesseerd was. Ik wil de club dan ook iets teruggeven. Dat ben ik ze verschuldigd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties