Messi leidt Barça naar vijf doelpunten tegen Atletico

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Messi leidt Barça naar vijf doelpunten tegen Atletico
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona heeft zaterdag zwaar uitgehaald. De Catalanen legden er vijf in het mandje van Atletico Madrid. Twee tegengoals konden de voetbalpret niet bederven.

De troepen van Josep Guardiola haalden meteen hun toverstokje boven. Na amper twee minuten zette Zlatan Ibrahimovic met een heerlijke baltoets Barcelona al op rozen.

Lionel Messi eiste een hoofdrol. De kleine Argentijn scoorde de 2-0 en lag met een schitterende assist aan de basis van de 4-0 van Seydou Keita. Tussendoor pikte ook Dani Alves met een harde vrije trap van op ruim 30 meter zijn doelpuntje mee.

Barca liet even de teugels vieren. Sergio Agüero en Diego Forlan profiteerden van twee defensieve blunders om de Madrileense burger terug moed te geven. King Leo zette in de slotfase echter de puntjes op de i. Na een collectieve aanval schoof hij zijn tweede van de avond tegen de netten.

Barcelona behoudt na drie speeldagen het maximum van de punten. Real Madrid komt vanavond nog aan de bak tegen Xerez. Bij winst komen Ronaldo en co mee op de eerste plaats.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties