"Van Damme drong zelf aan op transfer naar Luik"

"Van Damme drong zelf aan op transfer naar Luik"
Foto: © SC

Jelle Van Damme zou Standard zelf gecontacteerd hebben met het oog op een transfer. Dat is althans wat de Luikenaars beweren.

Dinsdag gaf Jelle Van Damme in een interview met Humo toe dat hij met Standard had gesproken over een transfer. De Rouches ontkennen dit niet, maar zeggen dat het initiatief van de Anderlechtspeler zelf kwam.

 

“Als er contact is geweest, wil dat niet meteen zeggen dat wij naar Van Damme hebben gebeld”, aldus een Standardbeleidsman in HNB. In het interview met Humo geeft Van Damme ook niet aan dat de Luikenaars hem benaderden, alleen dat er onderhandeld werd.

 

Standard beweert dat er ook in de week voor de topper tussen beide teams nog contact is geweest met de Waaslander. “We zijn in het bezit van sms'jes die Van Damme naar onze trainer Laszlo Bölöni stuurde en waarin hij vroeg of Standard nog geïnteresseerd was in hem. Na Anderlecht-Standard kwam Van Damme onze kleedkamer binnen om zijn truitje te wisselen. Hij vroeg: ‘Blijf ik hier of ga ik terug naar hen?’ Dat is het echte verhaal.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties