Capa: "Teleurgesteld in de media"

Nico Wieme
| 0 reacties
Capa: "Teleurgesteld in de media"
Foto: © SC

Fuat Capa komt steeds in nauwere schoenen te zitten bij MVV. De Maastrichtenaren verloren vrijdag opnieuw, dit keer met 2-1 bij Zwolle.

“Ik ben tevreden over het spel van mijn ploeg in de afgelopen drie competitieduels”, zei Fuat Capa aan RTL. “Maar niet over het resultaat. De pers schrijft dat de spelers geen vertrouwen in mij hebben. Onzin, anders kun je nooit zo veel kansen bij elkaar voetballen. Dan trainen ze ook niet zo hard.”

 

“Van alles wat gezegd en geschreven is, is misschien tien of vijftien procent waar”, meent de MVV-coach. “MVV ligt onder een vergrootglas. Ik zou volgens de pers maandag naar het tweede elftal zijn gaan kijken onder politiebegeleiding. Maar ik ben zelfs niet bij de wedstrijd geweest! Ik had op dat moment gesprekken met mijn spelers. Ik ben teleurgesteld in de Limburgse media.”

 

“De druk op mij wordt door deze nederlaag niet groter of kleiner. Ik ga de handdoek niet gooien, ik ben en blijf sterk. We hebben alle moeilijke wedstrijden gehad en moeten ons nu concentreren op de komende tweede thuisduels. Daar moeten we met hulp van het thuispubliek de punten pakken. Ik heb nog steeds vertrouwen, want het voetbal is goed. Alleen missen we te veel kansen”, aldus Capa.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties