Vandendriessche furieus: "Ben slachtoffer in zaak-Stijnen"

Nico Wieme
| 14 reacties
Vandendriessche furieus: "Ben slachtoffer in zaak-Stijnen"
Foto: © SC

Franky Vandendriessche reageert bijzonder verbolgen op de aantijgingen van Filip Joos en Peter Vandenbempt aan zijn adres. Volgens de twee sportcommentatoren ligt loslippigheid van de doelmannencoach aan de basis van het opstappen van Stijn Stijnen.

Maandagavond verklaarden Filip Joos en Peter Vandenbempt in Extra Time dat Franky Vandendriessche zijn mond voorbijgepraat heeft over de nationale selectie van Dick Advocaat. De nationale doelmannentrainer zou zich ook kritisch uitgelaten hebben over Stijn Stijnen.
 

"Hier is niets van aan", reageert Vandendriessche op Sporza. "Hopelijk wordt dit ook rechtgezet. Ten eerste was ik niet op Moeskroen - Club Brugge, ten tweede heb ik Stijnen na de match in Tsjechië niet meer gezien en ten derde wist ik niet welke keepers meneer Advocaat zou selecteren voor de duels met Turkije en Estland."

"Ik sta recht in mijn schoenen. Ik heb Stijnen intussen zelf gebeld, maar hij neemt niet op. Ik sprak iets in, maar ook zonder succes. Vreemd. Misschien heeft Stijnen ergens iets gehoord van iemand die mij een peer wil stoven. Als Stijnen de naam noemt van die persoon, wil ik daar meteen contact mee opnemen. Zelfs met camera's erbij", aldus de doelmannentrainer.

"Of zoekt Stijnen een slachtoffer omdat hij de concurrentie niet wil aangaan met Gillet en Bailly? Ik ben het slachtoffer in deze zaak, maar ik heb niets verkeerds gedaan. Het is ongelofelijk waar dit verhaal vandaan komt, mijn versie is de enige correcte", beweert Vandendriessche. (AN)

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties