Maradona houdt het mogelijk voor bekeken

Nico Wieme
| 0 reacties
Maradona houdt het mogelijk voor bekeken
Foto: © SC

Diego Maradona twijfelt aan zijn toekomst als bondscoach van Argentinië. De voormalige spelmaker is de kritiek rond zijn persoon meer dan beu en denkt eraan de handdoek te gooien na de WK-voorrondepartijen tegen Peru en Uruguay.

Argentinië is nog niet zeker van een plaats op het WK van komende zomer. Woensdag en zaterdag spelen de Argentijnen twee belangrijke matchen tegen respectievelijk Peru en Uruguay. Mogelijk zijn dit de laatste matchen onder het bewind van Diego Maradona.

 

“Toen ik bondscoach werd, was ik de gelukkigste man ter wereld. Maar intussen is er al veel te veel gebeurd”, zei Maradona. “Als ik nog voortdoe, dan zal het onder mijn voorwaarden zijn. Ik ben enkel loyaal aan mijn spelersgroep.”

 

Maradona zou niet meer door dezelfde deur kunnen met Carlos Bilardo. De technisch directeur heeft dingen beslist achter de rug van ‘Pluisje’. “Ik ben de baas en niemand moet mij vertellen welke spelers ik moet selecteren”, aldus Maradona.

 

Argentinië bekleedt met nog twee matchen te gaan in de WK-kwalificatiegroep in Zuid-Amerika pas de vijfde plaats. Enkel de eerste vier landen plaatsen zich rechtstreeks voor het WK 2010 in Zuid-Afrika, de vijfde moet een barrage spelen met een land uit de Concacaf-regio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties