"Gooi opleidingen keeperstrainers maar in vuilbak"

Nico Wieme
| 25 reacties
"Gooi opleidingen keeperstrainers maar in vuilbak"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Dick Advocaat besliste na het ontslag van Franky Vandendriessche om (voorlopig) geen beroep te doen op een keeperstrainer. Een beslissing die bij Theo Custers in het verkeerde keelgat schiet.

Theo Custers zal nooit de grootste aanhanger van Dick Advocaat worden. Eerder uitte de voormalige keeperstrainer van de Rode Duivels al kritiek op de Nederlander omdat hij de nummer 1-positie van Stijn Stijnen in twijfel durfde trekken. Nu fulmineert Custers zijn ongenoegen omdat Advocaat geen keeperstrainer nodig heeft.

 

“Ik vind het beschamend”, zegt Custers in HLN. “Als je geen keeperstrainer nodig hebt bij de nationale ploeg, dan zijn we overál overbodig. Gooi al die opleidingen maar in de vuilbak. Vijftien jaar hebben we voor keeperstrainers geknokt en dan zegt uitgerekend de nationale trainer dat het niet nodig zou zijn?”

 

“Ik durf wedden dat je op 100 nationale ploegen er geen vijf zónder keeperstrainer vindt. Lukt het, dan betaal ik België een vat. Ach, als die keepers wat ‘kloten’ aan hun lijf zouden hebben, dan zouden ze een keeperstrainer vragen. Maar die mannen zijn al lang blij dat ze erbij zijn, laat staan dat ze van hun oren maken”, is Custers hard voor Logan Bailly en Jean-François Gillet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties