Wil Collin in 2011 bondsvoorzitter worden?

Anthony Van der Planken
| 25 reacties
Wil Collin in 2011 bondsvoorzitter worden?
Foto: © SC

Als we Het Laatste Nieuws mogen geloven, aast Philippe Collin op de functie van bondsvoorzitter. De voorzitter van de technische commissie zou zich in 2011 kandidaat willen stellen.

Afgelopen zomer werd François De Keersmaecker herverkozen als voorzitter van de Belgische Voetbalbond. De Keersmaecker had geen tegenkandidaten en blijft dus ook de komende twee jaar aan het hoofd van de bond. Maar in 2011 zou daar wel eens verandering in kunnen komen.

Dan staan er opnieuw voorzittersverkiezingen op het programma, en volgens Het Laatste Nieuws zou Philippe Collin dan wel eens zijn kans kunnen wagen. Collin ligt nu zwaar onder vuur als voorzitter van de technische commissie, maar blijkbaar is zijn honger nog niet gestild. "Collin achtte het een paar maanden geleden nog te vroeg om bondsvoorzitter te worden maar reken maar dat dit bij de volgende verkiezingen in 2011 anders zal zijn", vertelt een goedgeplaatste bron. "Hij weet nu hoe het voelt om in de schijnwerpers te staan en dat bevalt hem wel."

Collin werd bij de afgelopen verkiezing al naar voorgeschoven door Standard, maar toen vond de Anderlecht-topman het nog te vroeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties