Wie laat een steek vallen in Duitse beker?

Gert-Jan Weyters
| 2 reacties
Wie laat een steek vallen in Duitse beker?
Foto: © SC

Geen reden tot klagen voor de Duitse topteams over hun loting. Toch blijft iedere ronde verraderlijk. Wie laat als eerste een steek vallen?

Met Entracht Trier - FC Köln, Greuther Furth - Stuttgart Augsburg - Duisburg en Osnabruck - Borussia Dortmund staan er vanavond geen toppers op het programma in de DFB Pokal. Wel heerst er het gevaar van onderschatting en gemakszucht.

Algemeen verwacht wordt dat Stuttgart en Borussia Dormund zonder problemen naar de volgende ronde gaan. Laat er echter geen twijfel over bestaan dat zowel Greuther Furth als Osnabruck het onderste uit de kan zullen halen om voor een stunt te zorgen.

Donderdag krijgt bekerhouder Werder Bremen het bezoek van Kaiserslautern en maakt Schalke 04 de verplaatsing naar München 1860, het kleine broertje van Bayer München.

Grote broer staat wel voor een lastige opgave. Daniël Van Buyten en co nemen het op tegen Eintracht Frankfurt. München nam afgelopen weekend pas in de slotfase afstand van Frankfurt na een doelpunt van Big Dan. Voor Bayer-trainer Louis Van Gaal is een goed resultaat een absolute must.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties