Charai: "STVV had punt verdiend tegen Club"

Nico Wieme
| 17 reacties
Charai: "STVV had punt verdiend tegen Club"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sint-Truiden verloor in laatste instantie met 1-0 op het veld van Club Brugge. Voor Issame Charai was het zijn eerste basisplaats in zeven maanden. De Truiense spits was tevreden met zijn match, maar baalde van het verlies.

Issame Charai was er het hart van in dat Sint-Truiden uiteindelijk zijn meerdere moest herkennen in Club Brugge. “Wat een domme goal krijgen we hier tegen. Ryan Donk maakte een duidelijke fout op Simon Mignolet. De Nederlander gaf dat achteraf zelf toe. Dat tegendoelpunt is een domper omdat we geknokt hebben voor wat we waard waren. Jammer levert de fantastische prestatie van Mignolet ons geen punten op.”

 

“Het zat ons tegen de leider echt tegen. We wisten op voorhand dat we het op Club moeilijk zouden krijgen. Het is een goede ploeg die goed tussen de linies kan spelen. Wij hebben uitstekend in blok gespeeld. Het is onze verdienste dat ze ei zo na niet konden scoren”, aldus Charai.

 

Zou een punt tegen Club verdiend geweest zijn? “Op basis van de kansen niet, maar op basis van onze inzet zeker. We hebben ons goed verweerd tegen de best voetballende ploeg in België”, was de STVV-spits van oordeel.

 

Charai mocht voor het eerst sinds lang nog eens aan een match beginnen. “Dit was inderdaad mijn eerste basisplaats dit seizoen. Nu is het belangrijk voor mij om matchritme op te doen en op deze prestatie verder te bouwen. Ik was out sinds het begin van de tweede ronde vorig seizoen”, eindigde Charai.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties