Koster laat Vargas en Dahmane thuis

Nico Wieme
| 37 reacties
Koster laat Vargas en Dahmane thuis
Foto: © SC

Adrie Koster heeft zijn selectie voor de Europese trip naar Belgrado bekend gemaakt. Opvallend is de afwezigheid van Ronald Vargas in de kern. Ook Mohamed Dahmane is opnieuw niet geselecteerd.

Ronald Vargas (foto) was afgelopen zaterdag nog matchwinnaar tegen Sint-Truiden, maar zei achteraf dat hij opnieuw last had van een oude kwaal aan de adductoren. Een onderzoek bracht geen nieuw letsel aan het licht, maar Adrie Koster houdt de Venezolaan uit voorzorg thuis.

Evenmin van de partij tegen Partizan Belgrado zijn Carl Hoefkens en Mohamed Dahmane. De verdediger moest zaterdag al na tien minuten het veld verlaten met een blessure aan de binnenste ligamenten van de rechterknie en is zes weken out. Voor Dahmane begint de situatie er penibel uit te zien bij blauw-zwart. De Algerijnse Fransman moest zich totnogtoe - behalve in de bekermatch tegen Hamme waar hij mocht starten - tevreden stellen met enkele korte invalbeurten. Tegen STVV was de spits ook al niet bij de selectie.

Koster voegde met Thibaut Van Acker in laatste instantie een twintigste naam aan de lijst voor Belgrado toe. De 17-jarige belofte maakte vorige week in de bekermatch tegen VW Hamme een geslaagd debuut bij Club en ziet zijn inzet beloond met een Europese trip.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties