Sarr: "Jovanovic heeft geen respect voor ploegmaats"

De Nijs Michael
| 65 reacties
Sarr: "Jovanovic heeft geen respect voor ploegmaats"
Foto: © SC

Minder dan 48u voor de belangrijke Champions League-match tegen Olympiakos zit het er bovenarms op in de kleedkamer van Standard. Vooral Milan Jovanovic en Mohamed Sarr schieten met scherp naar elkaar, Sarr zelfs tot twee keer toe.

Sarr haalde maandag uit naar Dieumerci Mbokani en Milan Jovanovic, waarna de laatst genoemde bijzonder geprikkeld reageerde. Vandaag is het opnieuw de  beurt aan Sarr om uit te halen, de verdediger verwijt zijn ploegmakker een gebrek aan respect.

"Jovanovic denkt alleen aan zichzelf, maar nooit aan de spelers die ondertussen achterin moeten afzien door zijn gedrag en zo in de miserie zitten", aldus Sarr in HBvL. "In de Belgische competitie gooit hij er met de pet naar. Een gebrek aan respect voor zijn ploegmaats en voor zijn club. Als hij Standard als een grote mijnheer wil verlaten, zal hij zich dringend anders moeten gedragen. De hele ploeg denkt er trouwens zo over. Maar ik ben blijkbaar de enige die het lef heeft om het hem te zeggen"

"Zegt Jovanovic dat ik psycholoog moet worden? Het gaat hem niets aan wat ik na mijn carrière doe. Ik heb Mbokani ook al tot de orde geroepen. Hoe dikwijls heb ik Jovanovic al niet gezegd dat wat hij nu brengt veel te weinig is", foetert de verdediger. "Morgen spelen we tegen Olympiakos onze belangrijkste match van de Champions League. Ik ga Jova op voorhand nog eens goed zeggen waar het op staat, van man tot man. Af en toe moet je de zaak eens in brand durven steken. Dat heb ik nu gedaan en ik doe het morgen (vandaag, nvdr) opnieuw."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties