Zet Club stap richting Europese lente?

Gert-Jan Weyters
| 9 reacties
Zet Club stap richting Europese lente?
Foto: © SC

Club Brugge staat voor een belangrijke wedstrijd in de Europa League. Op bezoek bij Partizan Belgrado kan het een grote stap zetten naar de volgende ronde.

Indien Club Brugge kan winnen in de heksenketel van Partizan ligt het lot van de West-Vlamingen compleet in eigen handen. Dit als we een verlies van Toulouse tegen Donetsk op voorhand incalculeren. Op de laatste speeldag kan Club het dan in eigen huis afmaken tegen de Fransen.

Adrie Koster kan wel geen beroep doen op goudhaantje Ronald Vargas. De kwieke middenvelder strooit met de assists in de competitie en weet ook de weg naar doel staan. Gelukkig heeft blauwzwart met Nabil Dirar en Ivan Perisic twee andere middenvelders met de nodige creatieve impulsen. Naast Vargas mist ook Carl Hoefkens het duel. Hij viel tegen Sint-Truiden uit met een blessure. Zijn plaats wordt ingenomen door Ryan Donk.

Twee weken geleden bleek Partizan een middelmatige ploeg te zijn. Club won in Jan Breydel overtuigend met 2-0. De Serviërs hebben echter een stevige thuisreputatie die ze maar al te graag nog eens willen bevestigen.

Toulouse - Shakhtar Donetsk is de tweede wedstrijd in groep J. Bij winst van Donetsk is het zeker van de kwalificatie.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties