Galjé: "Er is hoop, maar geen zekerheid"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Galjé: "Er is hoop, maar geen zekerheid"
Foto: © SC

Moeskroen verdwijnt straks mogelijk uit de eerste klasse omwille van extra-sportieve problemen. Maar op sportief gebied gaat het goed met Les Hurlus. Interim-trainer Hans Galjé zag zijn team zaterdag winnen in en tegen KV Mechelen.

"Ik had de vorige matchen van Mechelen gezien. Ze spelen niet meer zo goed als in het begin van de competitie. Maar hier komen winnen is niet evident", weet Galjé bij Sporza. "In de tweede helft kregen we het moeilijk, zeker na de rode kaart voor Vandooren. Maar als die prachtige stifter van Lestienne erin gaat, is de match gedaan."

"De voorbereiding was geenszins normaal", geeft de trainer toe. "Op training moesten de spelers de hoofden vrij maken, zich amuseren. Een tactische bespreking was er amper. Maar de spelers hebben daar, net zoals tegen Standard, goed op gereageerd."

"Hoe het verder moet met Moeskroen? Ik heb niets gehoord van het bestuur, ik wil daar ook niet elke dag mee geconfronteerd worden. Wij houden ons met het voetbal bezig. Ik heb hoop op een goede afloop, maar geen zekerheid", besluit de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties