Gerrard fit voor confrontatie met Man City

Philippe Crols
| 1 reacties
Gerrard fit voor confrontatie met Man City
Foto: © SC

Steven Gerrard zal komende zaterdag naar alle waarschijnlijkheid in de basis staan bij Liverpool. De aanvoerder sukkelt al een tijdje met allerlei blessures, maar lijkt speelklaar te geraken voor de wedstrijd tegen Manchester City.

Steven Gerrard (foto) heeft al dikke maand last van de lies. Zo zat hij op negen november nog op de bank toen Liverpool in eigen huis Birmingham partij gaf. De aanvoerder redde in de tweede helft nog een punt voor de Reds, maar werd nadien door de Engelse bondscoach Fabio Capello niet geselecteerd voor het nationale elftal van Engeland.

"Ik was moe na die wedstrijd tegen Birmingham, maar inmiddels gaat het al heel wat beter. Het is de bedoeling dat ik deze week goed train en dan zal ik wel volledig fit zijn voor de wedstrijd tegen Manchester City", sprak Gerrard tegenover de BBC

De aanvoerder van Liverpool heeft de afgelopen weken behoorlijk afgezien. "Het is nooit gemakkelijk geblesseerd toe te kijken. Zeker niet als er toppers in eigen land of in Europa worden afgewerkt. Als we winnen, maakt dat de pijn iets draaglijker, maar helaas hebben we de afgelopen maand niet al te vaak gewonnen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties