Leye: "Tijdens aanloop koos ik plots andere hoek"

Nico Wieme
| 2 reacties
Leye: "Tijdens aanloop koos ik plots andere hoek"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Mbaye Leye speelde met Gent tegen Standard een nuttige wedstrijd. De Senegalees miste wel een strafschop en zag in het slot van de match nog een poging op de doelpaal stranden.

Gent won zaterdag met 2-1 van Standard. "Een belangrijke zege", was Mbaye Leye van oordeel. "Zo komen we dichter bij de top van het klassement. We spelen ook met meer vertrouwen. Na de zege op Charleroi moesten we ook tegen Standard wel een goede match spelen. We staan momenteel vierde, de plaats waar we thuishoren."

"We hebben in het begin van het seizoen goed gespeeld, dan hebben we enkele heel slechte matchen afgehaspeld, nu gaat het weer goed. Al bij al hebben we in de heenronde te veel punten laten liggen", analyseerde Leye de eerste ronde van de Buffalo's.

Over zijn eigen match tegen Standard was de Senegalees best tevreden. "Ik vind dat ik goed in de match zat. Enkel een doelpunt ontbreekt, maar het is uiteindelijk de collectieve prestatie die telt. Ik wil mij echter wel tonen."

Leye zag bij een 1-1-stand een penalty gestopt door Sinan Bolat. "Die was gewoon slecht getrapt van mij. Terwijl ik mijn aanloop nam, heb ik plots beslist om naar de andere kant te trappen. Dat had ik niet mogen doen. Het was wel correct van de ref dat hij de strafschop liet hernemen want Bolat was al uit zijn doel gekomen nog voor ik getrapt had." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties