Dahmane: "Als invaller al één en ander bewezen"

Nico Wieme
| 33 reacties
Dahmane: "Als invaller al één en ander bewezen"
Foto: © SC

Mohamed Dahmane toonde zich net als de voorbije weken opnieuw beslissend als invaller bij Club Brugge. De Algerijnse Fransman verbijt echter zijn frustratie op de bank en hoopt op meer speelkansen de komende weken.

In het slot van de wedstrijd tegen Charleroi wist Club Brugge uiteindelijk toch nog het laken naar zich toe te trekken. Het waren de invallers Mohamed Dahmane en Dorge Kouemaha die het lot van de Carolo’s bezegelden. Dahmane vond met een kopbal doelman Sébastien Chabbert op zijn weg, maar zijn Kameroense spitsbroeder was goed gevolgd om de 1-0 binnen te trappen.

 

“Het doet mij plezier dat ik het Charleroislot heb kunnen forceren”, vertelde Dahmane na afloop van de match. “Ik denk dat ik de voorbije weken als invaller toch het één en ander heb bewezen: zowel in de Europa League als thuis tegen Gent en Germinal Beerschot.”

 

“We speelden een zwakke eerste, maar sterke tweede helft. Ik moet toegeven dat Charleroi ons geholpen heeft met die rode kaart van Alessandro Cordaro. Ik ken hem, hij is echt geen vuile speler. Voorafgaand aan zijn slaande beweging was er een kleine fout op hem. Hij heeft zich gerevancheerd. De Carolo’s staan ver beneden hun waarde geklasseerd. Ik wil hen feliciteren met hun inzet van vandaag”, aldus de Clubinvaller.

 

Dahmane gaf ootmoedig toe dat Club in de eerste 25 minuten onzichtbaar was. “Voor de rode kaart had Charleroi de match in handen. Daarna zijn we beter beginnen spelen. De eerste helft hebben we maar één kans gehad: die van Joseph Akpala. We moeten erkennen dat we slecht waren vandaag.”

 

Kan blauw-zwart dit seizoen meedingen naar de titel? “Laat ons zeggen dat de grote ploegen bevoordeeld zijn door de competitiehervorming. Als we willen meestrijden tot het einde moeten we matchen als deze tegen Charleroi gewoon winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties