Germinal Beerschot zonder Haroun tegen Charleroi

De Nijs Michael
| 19 reacties
Germinal Beerschot zonder Haroun tegen Charleroi
Foto: © SC

Germinal Beerschot speelde een bijzonder sterke wedstrijd op het veld van landskampioen Standard, maar werd daarvoor met slechts één punt beloond. Bovendien moeten de Ratten in de aanloop naar de volgende partij enkele lichte blessures verwerken.

Zo zal Faris Haroun er niet bij zijn in de wedstrijd tegen Charleroi. De basispion van de Antwerpse fusieploeg moest in de eerste helft geblesseerd naar de kant en zal een tweetal weken buiten strijd zijn. "Er werd een scheurtje in het kapsel van de enkel vastgesteld," aldus clubdokter Eddy Spans. "Dat is niet dramatisch. Faris zal wel de wedstrijd tegen Charleroi moeten missen, maar hij is mogelijk over veertien dagen weer inzetbaar."

Ook Tosin Dosunmu is licht onzeker, maar hij haalt de wedstrijd tegen de Karolo's wellicht. "De knieschijf heeft zich iets verplaatst, waardoor er zich vocht vormde, maar de zwelling was zondag reeds fel verminderd," legt de dokter uit in HBvL. "Tosin wou zondagmorgen al mee uitlopen, maar we hebben hem toch maar even op non-actief gezet. Tegen het weekend zou hij weer beschikbaar moeten zijn."

Philippe Clement zal er volgend weekend overigens niet bij zijn. De verdediger liep op Sclessin tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen aan en is bijgevolg geschorst voor de wedstrijd tegen Charleroi. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties