Rode lantaarn Hertha houdt leider Leverkusen op gelijkspel

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Rode lantaarn Hertha houdt leider Leverkusen op gelijkspel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hertha BSC heeft vanavond voor een kleine stunt gezorgd in de Bundesliga. Het speelde knap 2-2 gelijk tegen leider Leverkusen.

Hertha BSC verkeert in groot degradatiegevaar en vele kenners van het Duitse voetbal hebben de club al opgegeven voor dit seizoen, want het draait voor geen meter. In de Europa League maken de hoofdstelingen wel nog een goede kans op overwintering.

De partij tegen Leverkusen kon niet beter beginnen voor Hertha, want Ramos bracht de thuisclub al in de achtste minuut op voorsprong. Het duurde tot een kwartier voor het einde vooraleer de bezoekers konden tegenscoren via Kroos. Meteen daarna kreeg thuisspeler Kacar de rode kaart. In de slotminuut leek Kaplan Leverkusen de drie punten te bezorgen, maar het mirakel voltrok zich toch nog. Opnieuw Ramos kon scoren en bezorgde Berlijn op de valreep een puntje. 

Hertha schiet niet veel op met het puntje. Het blijft troosteloos laatste. Voor Leverkusen is het puntenverlies belangrijker: als Werder of Schalke hun onderlinge confrontatie winnen kunnen zij samen met rood-zwart aan de leiding komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties