Boi: "Er zat meer in voor Cercle"

Boi: "Er zat meer in voor Cercle"
Foto: © SC

Frederik Boi was ontgoocheld dat Cercle nog maar eens aan het kortste eind trok in de Brugse derby. De groen-zwarte middenvelder vond dat er meer had ingezeten voor zijn team.

“Hier zat meer in”, foeterde Frederik Boi na afloop van de Brugse broederstrijd. “In de eerste helft scoren we drie keer. Ik weet niet of die twee doelpunten terecht afgekeurd werden. In de tweede helft hadden we het moeilijk, maar hebben we uiteindelijk ook nog wat kansen kunnen creëren. We hebben ze jammer genoeg niet afgemaakt.”

 

“Na de rust werd de druk van Club groot. Het was voor Cercle buigen of barsten. Uiteindelijk zijn we gebarsten. De bal viel voor hen een paar keer niet goed en zo begonnen we in onze kansen te geloven. Wesley Sonck heeft het dan toch nog afgemaakt”, aldus de Cerclemiddenvelder.

 

“Achterin zat het bij ons heel goed in elkaar. Door de powerplay van Club hebben we veel energie verbruikt. Hun tweede doelpunt valt dan ook nog eens na een slecht uitgespeelde counter van ons. Daarop kunnen zij counteren en zo’n kans moet je Geraerts en Sonck natuurlijk niet geven”, eindigde Boi.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties