"Geen 26 euro voor de hebzuchtigen van hiernaast"

Nico Wieme
| 21 reacties
"Geen 26 euro voor de hebzuchtigen van hiernaast"
Foto: © SC

De Ultras Bryggja, een fangroep van Cercle Brugge, wil zaterdag de stadsderby tegen Club boycotten. De groen-zwarte fans weigeren om een ticket van 26 euro te betalen, zeker als dat geld bestemd is voor “de blauw-zwarte vrienden”.

De Ultras Bryggja zijn het beu om op verplaatsing een ticket van meer dan 20 euro te betalen. Als reactie daarop hebben ze besloten om uitmatchen die hen meer dan 20 euro kosten te boycotten, zo ook de derby tegen Club van zaterdag.

 

“Bezoekende supporters betalen de schandalige 26 euro voor een ticket, 26 euro voor een onoverdekt uitvak in een hoekje van 't stadion bij temperaturen zwaar onder nul. Waar gaat dit eindigen?”, vraagt de Cerclefangroep zich af.

 

De fangroep roept haar supporters op om weg te blijven uit het Jan Breydelstadion. Dat wil echter niet zeggen dat zij de match niet gaan volgen. Om 19.00 uur spreken zij af aan de fontein op ’t Zand. Via de Brugse kerstmarkt zakken zij tegen 19.45 uur af naar het Cerclecafé ‘The Druids Cellar’ om daar de match te volgen.

 

“Laten we er samen een derby van maken om nooit te vergeten, zonder dat we die schandalige 26 euro hebben moeten uitgeven aan die hebzuchtigen van hiernaast”, luidt het verder in een communiqué.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties