Wordt Bolat geschorst wegens elleboog?

De Nijs Michael
| 41 reacties
Wordt Bolat geschorst wegens elleboog?
Foto: © SC

Standard ging dinsdagavond onderuit bij Cercle Brugge, maar dat was niet het enige minpunt voor de Rouches. De frustraties liepen in de tweede helft hoog op. Meerdere spelers lieten zich daarbij van hun slechtste kant zien.

Vooral Sinan Bolat zou zich de wedstrijd in het Jan Breydelstadion nog lang kunnen herinneren. De doelman van Standard loste in de tweede helft een hoge voorzet. De Turk kon de bal in extremis toch onschadelijk maken, maar deelde vervolgens een elleboog uit aan Oleg Iachtchouk. Scheidsrechter Wouters bestrafte de international niet, maar mogelijk moet Bolat toch vrezen voor een schorsing. 

De doelman liet zich eerder dit seizoen namelijk al eens negatief opvallen. In de wedstrijd tegen Club Brugge deelde hij een vuistslag uit aan Nabil Dirar. Ook toen had de ref niets gezien, maar de Turk werd op basis van tv-beelden toch veroordeeld tot een voorwaardelijke schorsing van twee speeldagen. Afwachten of Bolat ook deze keer op het matje wordt geroepen door het sportcomité...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties