Brno blokkeert transfer Marecek naar Anderlecht

De Nijs Michael
| 0 reacties
Brno blokkeert transfer Marecek naar Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht toont meer dan gewone interesse in Lukas Marecek, maar de Brusselaars zullen wel een inspanning moeten leveren om de jonge Tsjech naar ons land te halen. Brno, de huidige werkgever van Marecek, blokkeert de transfer momenteel.

"Het aanbod van Anderlecht is zeker interessant", vertelt Marecek, die al 50 wedstrijden op zijn teller heeft staan bij Brno. "Ik bekeek al enkele matchen van Anderlecht op internet en sprak ook al met Ondrej Mazuch die ik ken van het WK-20 in Egypte. Hij vertelde mij alles. Natuurlijk droom ik van de Engelse Premier League waar Chelsea mijn favoriete team is, maar Anderlecht zou een uitstekende tussenstap zijn."

Marecek heeft niet alleen de interesse van paars-wit gewekt. Zijn naam werd ook al aan enkele Duitse en Engelse clubs gelinkt. Brno wil dan ook het onderste uit de kan halen, waardoor een akkoord met de Brusselaars veraf lijkt. "Anderlecht deed ons een voorstel om Marecek zes maanden te huren met een aankoopoptie", bevestigt Pavel Mokry, de CEO van Brno, in HNB. "We hebben dat geweigerd. We moeten beloftevolle spelers niet zomaar weggeven."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties