Huntelaar wenst duidelijkheid van AC Milan

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Huntelaar wenst duidelijkheid van AC Milan
Foto: © SC

Klaas-Jan Huntelaar (foto) wenst zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen van zijn werkgever AC Milan over zijn toekomst. De Nederlander is te vaak bankzitter naar zijn goesting en vreest zo het WK van volgende zomer te moeten missen.

Klaas-Jan Huntelaar liet zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer alvast overvliegen naar Milaan. "Drie weken terug liet Milan-trainer Leonardo weten dat de kansen voor Klaas-Jan wel zouden komen. En de clubleiding geeft ook iedere keer aan dat ze hem willen houden. Maar we hebben ook te maken met een speler die een carrière heeft en graag een WK wil meemaken. Het wordt tijd om duidelijkheid te krijgen", aldus Oosterveer in Voetbal International.

Huntelaar slaagde er pas eind november in om voor het eerst te scoren voor AC Milan. Hij was in de partij tegen Catania meteen goed voor twee stuks in de slotminuten. Sindsdien kwam Huntelaar maar één keer in actie, twintig minuten tegen Sampdoria Genua. De enige aanvaller die onder trainer Leonardo zeker is van een basisplaats, is Alexandre Pato. Huntelaar ligt in balans met Filippo Inzaghi en Marco Borriello.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties