Jovanovic: "Zaak Wasilewski had twee slachtoffers"

Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Jovanovic: "Zaak Wasilewski had twee slachtoffers"
Foto: © SC

Standard-aanvaller Milan Jovanovic is nog eens terug gekomen op de zaak Wasilewski. "Er waren twee slachtoffers."

Dat zei de Servische baltovenaar in Extra Time op Canvas. "Ik was zeer kwaad over wat er toen gebeurd is. Ik heb dat ook meteen tijdens de rust van Anderlecht-Standard tegen iedereen gezegd. Er zijn grenzen in het voetbal. Ik wil winnen, maar niet ten koste van alles. De media heeft een hele hetze gecreeërd tussen Anderlecht en Standard en dat was het gevolg ervan."

"Maar het is niet de bedoeling om iemand zijn carrière te verwoesten. Ik heb respect voor mijn tegenstrever, die ook carrière wil maken. Maar laat ons duidelijk zijn: deze zaak had twee slachtoffers. Niet alleen Wasilewski, maar ook Witsel. Hij heeft diep gezeten, maar beseft nu alles. Hij is terug op de goede weg."

Jovanovic kwam ook nog eens terug op zijn mogelijke transfer naar Milan: "Ik heb contacten met Milan, maar zoals gezegd is er dus niets getekend. Ik weet ook wel dat Ronaldinho op de linkerflank speelt bij Milan. Maar ik alleen zal beslissen over mijn toekomst. Niemand is zo slim dat die in mijn plaats kan beslissen. Met Bölöni spreek ik hier ook niet over. Het is mijn toekomst, ik weet wat het beste voor mij is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties