Transferdagboek 10/1: Gago, Chamakh, Van der Wiel, Hamsik

Hannes De Meyer
| 3 reacties
Transferdagboek 10/1: Gago, Chamakh, Van der Wiel, Hamsik
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Lyon lijkt na Dejan Lovren van Dinamo Zagreb nu ook interesse te hebben in Ezequiel Garay, zo meldt Franze Football. Nu Pepe in de lappenmand ligt, is de kans wel niet groot dat Real Garay zal willen laten gaan. 

 

Een andere Real-speler, Fernando Gago, moet bij Inter de vervanger worden van de naar Manchester City vertrokken Patrick Vieira. Volgens diverse Italiaanse media zou Gago niet weigerachtig staan tegenover een transfer.

 

Marouane Chamakh heeft de clubs maar voor het uitkiezen. Het contract van de Marokkaan loopt na dit seizoen af. De spits zou hoog op het verlanglijstje staan van ondermeer Arsenal, Liverpool, Everton en Sunderland.

Fenerbahçe wil zijn aanvallend compartiment versterken. Amr Zaki (Zamelek), Klaas-Jan Huntelaar (Milan) en Javier Saviola (Benfica) zijn volgens de Turkse krant Fanatik in beeld om de overstap naar de club uit Istanbul te maken.

 

Ricardo Costa gaat toch niet naar Galatasaray. Costa, die op het einde van dit seizoen einde contract is, kwam met de Turkse club niet tot een overeenkomst. De verdediger van Wolfsburg onderhandelt nu met Valencia.

 

Volgens diverse Britse tabloids is Manchester City nog altijd geïnteresseerd in Gregory van der Wiel. Ajax wil de 21-jarige Van der Wiel in de winterstop echter niet zomaar laten gaan. 

City zou ook geïnteresseerd zijn in Napoli-middenvelder Marek Hamsik, zo meldt Tutto Mercato. 

 

Juventus houdt  rekening met een vertrek van Iaquinta en wil Nikola Zigic halen als de Italiaan zou vertrekken. Naast Zigic houdt de Oude Dame ook de situatie van Joaquin nauwlettend in het oog.

Lokomotiv Moskou zou Marat Izmailov van Sporting Lissabon willen aantrekken. Volgens A Bola staan de Portugezen niet weigerachtig tegenover het voorstel van de Moskovieten. Transferprijs: 5 miljoen euro

 

Liverpool maakt werk van de komst van Matthew Upson, zo meldt The Obsever. Rafael Benítez wil na het vertrek van Dossena de mandekker van West Ham er graag bij hebben.

 

West Ham United zou op zijn beurt dan weer zijn aanvalslinie willen versterken met Sergey Kornilenko van Zenit Sint-Petersburg. Volgens The Times hoopt West Ham de 26-jarige aanvaller te kunnen huren voor een half jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties