"Zarate blijft bij Lazio"

Ward Callens
| 0 reacties
"Zarate blijft bij Lazio"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal hengelt al enige tijd naar de diensten van Mauro Zarate. Maar bij Lazio zijn ze niet meteen geneigd om hun goudhaantje te laten gaan. “Hij blijft bij Lazio”, meent sportief directeur Igli Tare.

Igli Tare maakt nog maar eens duidelijk aan de buitenlandse clubs die zich meldden voor Mauro Zarate dat de spits bij Lazio blijft. “Er is geen zaak Zarate”, zegt de sportief directeur na de polemieken tussen Lazio-trainer Davide Ballardini en de zaakwaarnemer van de Argentijn.

 

In de pers wordt Arsenal naar voren geschoven als voornaamste kandidaat om Zarate weg te plukken bij de Romeinen. De Londense club zou zo’n 40 miljoen euro veil hebben voor de aanvaller. “Dat zijn slechts hypotheses”, reageert Igli Tare. “Er is niets van aan. Lazio rekent op Zarate omdat hij een grote kampioen is”, aldus Tare.

 

Maandagnacht raakten Mauro Zarate en teamgenoot Fernando Muslera nog betrokken in een licht auto-ongeluk. Hun Mercedes werd zwaar beschadigd maar de spelers kwamen er met enkele schrammen vanaf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties