Transferdagboek 14/1: Wilshere, Pavlyuchenko en Vagner Love

Philippe Crols
| 0 reacties
Transferdagboek 14/1: Wilshere, Pavlyuchenko en Vagner Love
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Liverpool werd woensdag uitgeschakeld door Reading in de FA Cup. De Reds zouden doelman Adam Federici van de tweedeklasser nu willen overnemen, weet Daily Mirror.

Birmingham wil Roman Pavlyuchenko (foto) overnemen van Tottenham, weet Daily Mirror. Eerder weigerde Ryan Babel al om Liverpool in te ruilen voor Birmingham. 

Steve McClaren, de trainer van het Nederlandse Twente, heeft zijn oog laten vallen op Jack Wilshere van Arsenal. De gewezen bondscoach van Engeland zou volgens Daily Mail de 18-jarige middenvelder op huurbasis willen overnemen.

Vagner Love, de aanvaller van CSKA Moskou, zou dan weer op het punt staan om voor een half jaar op huurbasis naar Hamburg te verhuizen.

Hapoel Tel Aviv wil Daniel de Ridder voor zes maanden van Wigan huren, zo melden diverse kranten. Beide clubs moeten wel nog tot een overeenkomst komen.

David James wordt mogelijk uitgeleend aan Stoke City. De doelman moet de laatste tijd iets te vaak naar zijn zin op de bank zitten en wil zijn WK-kansen gaaf houden. 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties