Transferdagboek 18/1: Lodeiro, Kjaer, Fanni

Hannes De Meyer
| 0 reacties
Transferdagboek 18/1: Lodeiro, Kjaer, Fanni
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Naast AZ, Napoli, Valencia en Liverpool is nu ook Ajax erg geïnteresseerd in de Uruguayaanse middenvelder Nicolás Lodeiro (foto). De Amsterdamse club hoopt met zijn landgenoot Luis Suarez een sterke troef in handen te hebben om het talent van Nacional te overtuigen, zo staat te lezen in Het Algemene Dagblad.

Tottenham Hotspur wil de overgang van Simon Kjaer zo snel mogelijk afronden, meldt The Times. Palermo vraagt voor zijn Deense verdediger 12 miljoen euro.  Om de transfer te bekostigen zal Roman Pavlyuchenko verkocht worden.

Birmingham City ziet zijn kans schoon en wil  deze week een officieel bod uitbrengen op Pavlyuchenko, zo staat te lezen in de Birmingham Mail.

Volgens The Observer staat Everton op het punt om Rod Fanni aan te trekken. De verdediger van Stade Rennes moet het vertrek van verdediger Lucas Neill naar Galatasaray opvangen. De Franse international zou 5 miljoen euro kosten.

Het rommelt bij Liverpool en dus moet trainer Benitez opstappen. Tom Hicks en George Gillett, de huidige eigenaars van The Reds zijn reeds bezig met zoeken van een opvolger. De meest geciteerde namen in de Britse pers zijn Aston Villa-manager Martin O'Neill en de net ontslagen Manchester City-trainer Mark Hughes.

FC Porto hoopt de transfer van spelmaker Ruben Micael Freitas af te ronden. Er zijn evenwel verschillende kapers op de kust, zoals Sporting Lissabon. Volgens A Bola vraagt Nacional een bedrag van ongeveer vijf miljoen euro.

Niet CSKA Moskou maar Genoa wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe club van Danijel Aleksic, meldt La Gazzetta Dello Sport. Het talent van Vojvodina Novi Sad kan voor vijf seizoenen tekenen.

Arouna Koné wil naar Monaco. De Ivoriaan wil meer aan spelen toekomen om zijn WK-selectie niet in het gedrang te brengen. Voor de Afrika Cup werd de spits van Sevilla niet geselecteerd. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties