Van Der Heyden: “Dit voelt als thuiskomen”

Wouter Laeremans
| 10 reacties
Van Der Heyden: “Dit voelt als thuiskomen”
Foto: © SC

Gisteren sloot Club Brugge Peter Van Der Heyden terug in de armen. De linksback liet zijn gevoel meespelen: “Bij de keuze voor Club stond mijn familie op de eerste plaats.”

Toen Van Der Heyden vier jaar geleden naar Duitsland vertrok, liet zijn vrouw alles achter om hem te volgen. “Zij stond er daar helemaal alleen voor, dit was het moment om iets terug te doen voor haar”, verklapt de linkspoot aan Het Nieuwsblad.
 

De oud-international is niet van plan om uit te bollen bij de nummer twee uit de Jupiler Pro League. “Deze terugkeer naar Brugge is een grote blijk van vertrouwen en dat wil ik terugbetalen. Ik zal er alles aan doen om het Adrie Koster zo moeilijk mogelijk te maken bij de selectie.”

Koster en Klukowski

Van Der Heyden is niet vies van een beetje concurrentie. Schrik van Klukowski heeft hij dan ook niet. “Dat haalt het beste uit jezelf. Momenteel ben ik in het nadeel, want Michael heeft 20 à 30 matchen in de benen en ik mis matchritme. Het komt er op aan om nu op korte tijd, zo veel mogelijk matchen te spelen.”

De aanwezigheid van Adrie Koster speelde ook een rol van betekenins in zijn keuze. “Ik had een kort gesprek met de trainer en hij liet op korte tijd een grote indruk na op mij. Hij bevestigde alles wat ik van hem hoorde. Ik ben heel blij dat ik onder hem mag werken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties