Napoli en Palermo nestelen zich bovenin klassement

Manuel Gonzalez
| 2 reacties

Napoli en Palermo hebben vanmiddag gewonnen in de Serie A. Napoli behoudt zijn vierde plaats. Palermo wipt over Juventus naar plek vijf.

Napoli speelde de moeilijke uitwedstrijd bij Livorno maar wist die via goals van Maggio en Cigarini toch tot een goed einde te brengen.

Palermo won in eigen huis de "subtopper" van Fiorentina met duidelijke 3-0 cijfers. Hernandez scoorde tweemaal in de eerste helft. Budan (foto) legde de derde binnen toen hij amper vijf minuten tussen de lijnen stond.

Onze landgenoot Mudingayi speelde de hele wedstrijd bij Bologna, dat met 2-1 won van Bari, waar Gillet het doel verdedigde.

Rode lantaarn Siena pakte een puntje tegen Cagliari na een 1-1 gelijkspel, maar schiet hier bitterweinig mee op.

Straks staat met Inter - Milan nog de absolute topper van deze speeldag op het programma.