Twente en Feyenoord winnen niet

Manuel Gonzalez

Bryan Ruiz (foto) en Twente zien PSV twee punten uitlopen in de Eredivisie. Twente kwam vanmiddag niet verder dan een 0-0 gelijkspel bij Groningen.

Het gaat niet goed met Twente na de winterstop. Opnieuw viel er puntenverlies te noteren. De Tukkers mochten zelfs nog blij zijn met het punt, want Groningen domineerde de hele partij. De ploeg uit het hoge noorden verdiende de zege, maar miste vele uitstekende mogelijkheden. Zo moest een inzet van Enevoldsen van de lijn gekeerd worden door bezoeker Tiendalli.

Ook Feyenoord won niet, uit bij VVV uit Venlo. De Rotterdammers leken nochtans lang op weg naar de zege maar vijf minuten voor tijd zorgde De Regt toch nog voor een gelijkspel. Ex-Feyenoorder De Pauw had in de 65ste minuut de bezoekers met een own-goal op voorsprong gezet. Scheidsrechter Luc Wouters leidde de partij.

Twente ziet PSV nu twee punten uitlopen in het klassement. Feyenoord is vierde op dertien punten.