Uitblinker Laurent Delorge: “Ik voel me heel goed in mijn vel”

Hannes De Meyer
| 0 reacties
Uitblinker Laurent Delorge: “Ik voel me heel goed in mijn vel”
Foto: © SC

Laurent Delorge was de uitblinker na de 2-0 zege van Roda JC tegen FC Utrecht. "We wisten dat je goed kon voetballen, maar dat je dit kon, ongelooflijk, wat een loopwonder en wat voor acties", aldus Roda-TV na de match van onze landgenoot.

"Dat zijn mijn kwaliteiten. Het heeft dit seizoen een tijdje geduurd vooraleer ik mijn beste spel gevonden had. Het was dan ook een moeilijke situatie voor mij. De rechtsback voortdurend moeten afwisselen met rechtsmidden. Als je in die verwarring zit, is het moeilijk. Ik heb de knop de laatste weken omgedraaid. Als je me op rechtsmidden zet, dan komt het beste van mijn spel naar boven", aldus Delorge aan Roda-TV

De ex-speler van Ajax, Anderlecht en Lierse was met zijn acties een gesel voor de verdediging van Utrecht. Hij werd op de NOS ook uitgeroepen tot man van de match. "Op dit moment voel ik mij heel goed in mijn vel, net zoals de andere spelers. Ik heb altijd op het middenveld gespeeld. Dat is mijn ding. De snelheid, de actie buitenom."

Delorge, die in november nog voor een week verbannen werd naar de B-kern na een aanvaring met trainer Harm Van Veldhoven, kijkt hoopvol uit naar de toekomst. "We gaan nog veel mooie momenten beleven. Ik denk dat we een belangrijke stap hebben gezet. We moeten geen schrik hebben van de tegenstander, wie dat ook is."



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties