In subtopper Zelzate-Ursel werden de punten gedeeld.

Hendrik De Vriesere
In subtopper Zelzate-Ursel werden de punten gedeeld.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was erg geen gemakkelijke partij voor zou wel de thuisploeg of hun bezoekende ploeg. In de eerste helft bijna geen kansen langs beide zijden. Er waren schaarse kansen maar geen beide ploegen konden afwerken.



 

KVV-Ursel 0-0

De wedstrijd startte aan een vrij hoog tempo en dat zou gans de wedstrijd zo blijven. Gedurende de eerste helft was er een licht overwicht voor de tegenstander die er bijwijlen vrij hard tegenaan ging, op het randje van! De scheids liet zich al te gemakkelijk intimideren door enkele spelers.

De kansen waren schaars, een drietal langs de kant van Ursel en een tweetal langs KVV zijde ondermeer na een terugspelen op de keper waarbij de vrijschop van dichtbij mocht genomen worden maar de ganse Urselse ploeg stond in het doel opgesteld en werd de bal afgeweerd. Frederik De Vleesschauwer kon na vrijschop de bal even tikken, voldoende om de goed opgestelde Verbeken te beletten de bal binnen te koppen. Met een blanco score werd de rust bereikt. Dit zou ook de eindstand worden al was er meer animo te beleven tijdens de tweede helft en nam KVV het overwicht over. De eerste kans was voor Mathieu Ost(52’) die in één tijd, een doorgegeven van Tom De Neve over het doel keilde. Langs de overzijde knalde Verbeken net naast. Na een mooi opgebouwde aanval begonnen bij Tom en via Mathieu tot bij de in schietpositie staande Ennio Bogaert(64’), die met een loeier uithaalde die over het doel belandde. Na samenspel, Mathieu, Ennio, zag Jonas(75’) zijn poging voorlangs het doel schuiven. Noam Dierickx schakelde zijn man uit, centerde tot bij Jonas(76’) die de balcontrole volledig mistte. Een te zwak schot van de ingekomen Sam Soens(78’) kon de keeper niet verontrusten. Keeper Meulewater Kjell, redde met een ultieme reflex de goed geplaatste bal van Mathieu(80’). Nog een schot naast het doel vanwege Tom besloot deze wedstrijd . 

Opstelling: Frederik De Vleesschauwer-Joachim Hebberecht-Niko De Letter-Tom De Neve-Ennio Bogaert-Joren Hebberecht-Jonas Parmentier-Mathieu Ost-Kristof Janssens(85’Kevin Druwé)-Stephen Cox(75’Sam Soens)-NoamDierickx-

Dimitri De Buck en Sasha De Meulenaere bleven op de bank.

 Clubnieuws :

 

Hakim Boucheta was er niet bij , afgereisd naar Algerije wegens overlijden familielid.

Niko De Letter kreeg zijn derde gele kaart en zal er tegen Latem niet bij zijn.

Christophe Ost zal deze week met looptraining beginnen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties