Transferdagboek 25/01: Torres, Kjaer, Pienaar, McCarthy

Wouter Laeremans
| 0 reacties
Transferdagboek 25/01: Torres, Kjaer, Pienaar, McCarthy
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Manchester City zou 114 miljoen euro geboden hebben aan Liverpool voor topspits Fernando Torres. Ook Royston Drenthe en Fernando Gago van Real Madrid zouden naar Manchester kunnen.

Tottenham zou Simon Kjaer willen overnemen van Palermo. Coach Redknapp ging de Deense verdediger al scouten en zou 12,5 miljoen euro willen neertellen voor de 20-jarige international.

Yossi Benayoun zou volgens de Daily Mirror in de belangstelling staan van Dinamo Moskou. Liverpool zou acht miljoen euro kunnen vangen voor de Israëlische aanvallende middenvelder.


Bayern München aast dan weer op Steven Pienaar van Everton. De Zuid-Afrikaanse ploegmaat van Fellaini zou de overstap gratis kunnen maken na dit seizoen, want de middenvelder is dan einde contract.


Galatasaray zou volgens The Times op het punt staan om Giovani Dos Santos van Tottenham Hotspur te huren. De middenvelder speelde dit seizoen nog maar één keer voor de Spurs.


Blackburn Rovers-spits Benny McCarthy zou naar West Ham United vertrokken zijn voor 2,7 miljoen euro. Dat melden de Franse sportkrant l’Equipe en verschillende Britse media. De clubs hebben zelf nog niets bevestigd.  

Inter en Sporting Lissabon onderhandelen over een verhuur van Ricardo Quaresma, zo staat te lezen in A Bola. De Portugese dribbelaar wil zijn selectie voor het aankomende WK niet hypothekeren en zou een terugkeer wel zien zitten.

Volgens The Times wil Tottenham erg graag Carlton Cole naar White Hart Lane halen. De spits van West Ham United zou worden geruild met Robby Keane, die bij Tottenham Hotspur zijn basisplaats is kwijtgeraakt en mag vertrekken.

Juan Iturbe, een 16-jarig talent uit Paraguay, heeft de topclubs maar voor het uitkiezen. AS Roma, Real Madrid en Tottenham Hotspur hebben zich bij de aanvaller gemeld. Roma zou de beste kaarten in handen hebben om Iturbe over te nemen, zo weet AS.

Barcelona is op zoek naar een tweede doelman. Eerst werd Steve Mandanda nog aan Barca gelinkt, maar nu zou de keuze van de Catalanen vallen op Claudio Bravo, zo staat te lezen in AS. De Chileense doelman is aan een prima seizoen bezig bij Real Sociedad.


Volgens diverse Britse tabloids lijkt Arsenal de strijdt om het 19-jarige supertalent Victor Moses te gaan winnen. De aanvaller van Crystal Palace wordt met vrijwel iedere Europese topclub in verband gebracht en aanvankelijk maakte Manchester City het meeste kans. Moses heeft nu laten weten dat hij zeker niet naar City gaat, maar naar Arsenal wil.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties