Buyens: "Ik wil met Malinwa naar Brussel"

Ward Callens
| 14 reacties
Buyens: "Ik wil met Malinwa naar Brussel"
Foto: © SC

Voor KV Mechelen volstond een 0-0 gelijkspel op het veld van Westerlo om de halve finales van de Beker van België te halen. Stilaan beginnen ze in Mechelen opnieuw te dromen van een finale. "Ik wil met Malinwa echt naar Brussel", meent Yoni Buyens.

"In de competitie spelen we nu zonder druk", zegt Yoni Buyens op de clubsite van KV Mechelen. "Ik denk dat de beker ons hoofddoel mag worden. Niet dat we niet alles zullen proberen om in de top zes te eindigen en de eerste play-offreeks mee te maken, maar de beker is en blijft iets speciaals."

De jonge middenvelder kijkt al volop uit naar het verdere verloop van de beker. "Voor mij maakt het niet uit tegen wie we spelen: simpel zal het nooit zijn. Tegen Gent heb je enerzijds minder druk gezien je als underdog start, maar anderzijds liggen onze kansen tegen Cercle en Roeselare iets hoger, al blijft de moeilijkheidsgraad in dit stadium van de beker altijd aartsmoeilijk. "

"Vorig jaar speelde ik met Lierse ook al één match in de halve finale, maar nu wil ik met Malinwa echt naar Brussel", aldus Yoni Buyens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties