Transferdagboek 31/01: Vicente, Hernanes, Boateng

Hannes De Meyer
| 1 reacties
Transferdagboek 31/01: Vicente, Hernanes, Boateng
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Genoa hoopt zich op de laatste dag van de transfermarkt nog duchtig te versterken. Bij Inter heeft het zich gemeld voor René Krhin. Ook hoopt de huidige nummer acht van de Serie Valencia-buitenspeler Vicente (foto) aan te trekken, zo weet Las Provincias.

De negentienjarige Victor Moises staat op het punt om naar Wigan Athletic te trekken, zo melden diverse Britse tabloids. Verschillende Europese topclubs werden met de jeugdinternational van Crystal Palace in verband gebracht.

Frédéric Piquionne is in beeld bij Tottenham Hotspur, zo staat te lezen in diverse Britse tabloids. The Hammers willen de aanvaller huren van Olympique Lyon. Piquionne speelt nu op huurbasis voor Portsmouth.

Volgens Bild dreigt Hamburg Jerome Boateng kwijt te geraken. Manchester City heeft zich in Duitsland gemeld de 21-jarige Duits international.

Thomas Hitzlsperger wil spelen met het oog op het WK en zou naar Lazio kunnen, zo staat te lezen in Kicker. De verdediger komt nauwelijks aan spelen toe bij Stuttgart.

Hernanes heeft de topclubs voor het uitkiezen. Volgens Globo ESporte lijkt AC Milan de strijd om het Braziliaanse talent nu te winnen. De 24-jarige middenvelder van Sao Paulo moet twintig miljoen euro kosten.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties