Ferrera: "Ik zie het zitten"

Hannes De Meyer
| 5 reacties
Ferrera: "Ik zie het zitten"
Foto: © SC

Lokeren neemt het vanavond op tegen KV Mechelen. Voor Emilio Ferrera wordt het zijn eerste wedstrijd als trainer van de rode lantaarn. Benieuwd of Ferrera voor het gewenste schokeffect kan zorgen.

Emilio Ferrera is na Jankovic en Mathijssen al de derde coach dit seizoen in Lokeren. De kersverse trainer heeft geen schrik van de uitdaging. "De voorbije seizoenen moest ik vaak twee, drie of vier teams achter mij laten. Dat was nog moeilijker. Ik zie het zeker zitten, maar een percentage op onze kansen geef ik niet."

"Ik heb maar zeven duels om de eindronde te ontlopen. Dat is weinig, maar we moeten wel maar één ploeg achter ons laten", aldus de kersverse trainer aan Sporza.

De wedstrijdselectie bij Lokeren:

Smajic is geschorst. Ferrera kan wel beroep doen op nieuwe aanwinst Leko.

Copa, Carevic, De Pauw, Doll, Dupré, El Mouataz, Golan, Gueye, Lazic, Leko, Malki, Mbayo,  Overmeire, Perbet, Sokota, Strul, Tiko en Ziv.

De wedstrijdselectie bij KV Mechelen:

Nong is niet van de partij. De spits verblijft in Kameroen aan de zijde van zijn zieke moeder. Renard en Mellemans zijn nog niet wedstrijdfit. Nieuwe aanwinst Soetaers is nog niet speelgerechtigd.

Biebauw, Biset, Buyens, Chen, Destorme, De Vriendt, Dunkovic, Geudens, Ghomsi, Gorius, Iddi Abdul-Ganiyu, Iddi Abdul-Yakuni, Ivens, Mununga, Persoons, Rossini, Van Dessel, Van Goethem en Van Hoevelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties