Barcelona ontkent akkoord met Fabregas

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Barcelona ontkent akkoord met Fabregas
Foto: © SC

FC Barcelona en Cesc Fabregas. Het blijft een gevoelig thema. De Catalaanse club ontkracht alvast de geruchten dat het een akkoord heeft bereikt met de middenvelder van Arsenal.

De Spaanse radiozender Cadena Ser stuurde woensdagochtend het bericht in de wereld dat FC Barcelona een mondeling akkoord had bereikt met Fabregas. Barcelona was er snel bij om het gerucht de kop in te drukken. "Bij een transfer benaderen wij altijd eerst de club, zoals de FIFA-reglementen voorschrijven", reageert de Spaanse club in een perscommuniqué.
 

"Daarna vatten wij pas de gesprekken met de speler aan. Wij willen bovendien benadrukken dat de club in dat opzicht altijd een uitstekende relatie heeft gehad met Arsenal."
 

Een mogelijke transfer van Fabregas naar Barcelona levert al jaren voer voor journalisten op. De middenvelder genoot zijn opleiding bij de Catalaanse club en in Camp Nou maken ze er geen geheim van dat ze Fabregas graag in het blaugrana-shirt willen zien spelen. Voorlopig mogen ze die droom nog even opbergen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties