Ook Heerenveen denkt aan Hiddink

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Ook Heerenveen denkt aan Hiddink
Foto: © SC

Heerenveen ziet in Guus Hiddink de ideale trainer om de Friese club uit het slop te halen. De ploeg van Brian Vandenbussche en Kenny Steppe volgt met argusogen de onderhandelingen tussen de Russische voetbalbond en de 63-jarige Hiddink.

Hiddink heeft nog tot juli een contract als bondscoach van Rusland, maar de kans is groot dat de Russen de nieuwe EK-campagne aanvatten met een nieuwe nationale selectieheer.
 

De vrees om zonder job te vallen is bij Hiddink niet aanwezig. De ervaren trainer kreeg al aanbiedingen uit Turkije en China. Nigeria wil zelfs met Hiddink naar het WK in Zuid-Afrika.
 

Onze 63-jarige noorderbuur heeft echter al aangegeven dat hij terug als clubcoach aan de slag wil. Heerenveen biedt voor hem mogelijk een oplossing. De Friese club zoekt een trainer van groot formaat die Heerenveen terug naar de top kan loodsen.

Heerenveen nam nog geen contact op Hiddink. De club is dit seizoen met Jan Everse al aan zijn derde trainer toe. Trond Sollied werd begin dit seizoen ontslagen en Jan de Jonge legde vorige week zelf zijn taken als hoofdtrainer neer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties