Bayat: "Stéphane Demol was niet gemaakt voor de job"

Ward Callens
| 4 reacties
Bayat: "Stéphane Demol was niet gemaakt voor de job"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi ontvangt zaterdagavond competitieleider Anderlecht. De Karolo’s prijken op een dertiende stek in het klassement, maar staan volgens clubeigenaar Abbas Bayat een stuk onder hun waarde geklasseerd.

Charleroi staat met 19 punten op een voorlopige 13e plaats in Jupiler League, slechts op vier punten van een potentiële degradatieplaats. “We zijn nochtans veel beter dan ons puntenaantal laat uitschijnen”, meent Abbas Bayat in HNB.

“We hadden wat pech en stelden met Stéphane Demol een verkeerde coach aan. Hij was duidelijk niet gemaakt voor de job. Met Tommy Craig spelen we wel snel voetbal met veel pressing en een goeie balcirculatie. Alleen pakken we de punten niet”, vertelt de sterke man van de Karolo’s.

“Als je de resultaten van de voorbije jaren neemt en die naast het geld legt dat wij aan transfers en salarissen hebben gespendeerd, dan heeft Charleroi het uitstekend gedaan. De volgende vijf seizoenen wil ik echter zeker twee keer in de top vijf eindigen. Dat zou een beloning zijn voor ons goede beleid en onze goede visie”, aldus Bayat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties